Forumoverzicht   Help   Leden   Gebruikerspaneel
Uitloggen
Forumoverzicht Laatste Nieuws Algemeen

25 jarige man heeft 15 jarige zus, moeder, schoonbroer en no

Nieuws over politieke discussies en algemene zaken in binnen- en buitenland.

Moderators: Didiii, Metra

25 jarige man heeft 15 jarige zus, moeder, schoonbroer en no

Ongelezen berichtdoor stuivertje84 » do 17 maart 2011, 22:28

De 25 jarige Halil Kilic heeft zijn 15 jarige zus, moeder, schoonbroer en nog een zus om het leven gebracht. Wel liet hij de 5 maanden oude Zeynep leven en is daarna spoorloos verdwenen.

Afbeelding


Ferdi Taskiran komt oorspronkelijk uit Sanliufra en is woonachtig in Istanbul . Vorig jaar trouwde hij Fatma Kilic uit Adana. Na dat bleek dat zijn vrouw zwanger was, werd de hulp van de 15 jarige schoonzusje Hulya ingeroepen om te helpen tijdens en na het zwangerschap. 5 maanden geleden bracht Fatma een meisje ter wereld. Volgens geruchten heeft Ferdi Taskiran tijdens het verblijf van zijn schoonzusje had verkracht.
Na een tijd bij de zus te hebben gewoon, werd er vanuit Adana door broer Halil Kilic gebeld naar Ferdi Taskiran dat het nu wel genoeg is geweest en dat zijn zusje naar huis moest komen. Waarop hij totaal onverwachts hoorde dat Ferdi Taskiran een relatie heeft met Hulya Kilic. Na enige correspondentie heeft Halil Kilic Ferdi Taskiran weten te overhalen om samen met zijn vrouw en diens zusje naar de ouderlijke huis van Halil Kilic te komen. Wederom is Ferdi Taskiran samen met Hulya Kilic weggelopen. Moeder van Hulya Kilic heeft aangifte gedaan van ontvoering van een minderjarige.


Afbeelding
Na 2 dagen spoorloos te zijn geweest keerde Ferdi Taskiran samen met Hulya Kilic terug naar Adana, tijdens een gesprek tussen de familie leden liepen de emoties zo hoog op dat Halil Kilic , zijn zus Fatma Kilic en Hulya Kilic zijn moeder Behiye Kesik en zijn schoonbroer Ferdi Taskiran om het leven bracht. Op dat moment bevond zich in een andere kamer de 5 maanden oude baby Zeynep die hij ongedeerd achter liet.
Plaatselijke pers die iets nieuws probeerde op te pikken werd door de nabestaande van de 4 vermoorde mensen aangevallen. Er word vermeld dat er tegen aantal journalisten ernstige geweld is gepleegd.
De zaak word nog grondig onderzocht door de plaatselijke autoriteiten. Wel werd er vermeld dat de mogelijkheid bestaat dat Halil Kilic naar zijn geboorte plaats Sanliurfa zou zijn gevlucht, politie van Sanliurfa is inmiddels ingelicht.

hababam.nl
Avatar gebruiker
stuivertje84
Starting...
Starting...
 
Berichten: 12
Geregistreerd: ma 07 maart 2011, 00:00

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten