Forumoverzicht   Help   Leden   Gebruikerspaneel
Uitloggen
Forumoverzicht Laatste Nieuws Wetenschap

Boycot-groep Left 4 Dead 2 heeft strijdbijl begraven

Laatste nieuws over wetenschap en ontdekkingen.

Moderators: Didiii, DuaNe

Boycot-groep Left 4 Dead 2 heeft strijdbijl begraven

Ongelezen berichtdoor Nawid » wo 14 okt 2009, 19:17

Afbeelding


HAARLEM - De groep Steam-leden die de afgelopen maanden voor enige opschudding wist te zorgen door gamers op te roepen Left 4 Dead 2 te boycotten, laat nu weten hun werk neer te leggen.


© Gamez
“We hebben ons doel bereikt”, aldus de verklaring van de actiegroep.
Na de aankondiging van Left 4 Dead 2 tijdens de E3 lieten veel gamers weten het niet eens te zijn met het snelle vervolg op de eerste Left 4 Dead.

Het duurde dan ook niet lang voordat een aantal leden van Steam een petitie had opgesteld en er ruim veertigduizend gamers toezeiden het tweede deel niet te gaan kopen.
In het kader van een soort charmeoffensief liet ontwikkelaar Valve in september twee van deze grootste tegenstanders van de game naar hun studio in Seattle vliegen, om de game daar zelf uit te komen proberen. Dit had als resultaat dat deze heren naar eigen zeggen als grote fans van Left 4 Dead 2 weer naar huis gingen.

Manifest
“Met ingang van woensdag 21 oktober 2009 is de groep gesloten”, schrijven ze op de website van Steam. “We hebben alles bereikt wat we konden bereiken met ons manifest. We hebben nauw contact gehad met Valve sinds we met de groep begonnen, we hebben ze persoonlijk ontmoet en nu zijn we op het punt beland waarop we onze discussies beëindigen.”

Ondanks de tegenstand die Valve de afgelopen maanden te verduren kreeg verschijnt Left 4 Dead 2 op 19 november dus gewoon voor de Xbox 360 en de pc.


Bron: http://www.nu.nl/games/2101868/boycot-g ... raven.html
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Keer terug naar Wetenschap

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten