Forumoverzicht   Help   Leden   Gebruikerspaneel
Uitloggen
Forumoverzicht Laatste Nieuws Muziek, Entertainment & Lifestyle

Vrouwen liever bejaagd dan zelf op jacht

Laatste nieuws over muziek, entertainment & lifestyle

Moderators: Didiii, Metra, MikeSchippers

Vrouwen liever bejaagd dan zelf op jacht

Ongelezen berichtdoor Nawid » do 23 jul 2009, 01:09

Vrouwen liever bejaagd dan zelf op jacht

Afbeelding


AMSTERDAM - Ruim 80 procent van de vrouwen denkt traditioneel over versieren en vindt dat het aan de man is om de eerste stap te zetten. Meer dan de helft van de mannen is het hiermee oneens.

Dat blijkt uit onderzoek van New Wave.
“Drie emancipatiegolven ten spijt is het dus inderdaad nog steeds zo dat vrouwen liever bejaagd worden”, aldus flirtcoach Esther Popelier.

Signalen
Dat meer dan de helft van de mannen dat liever anders ziet duidt volgens Esther op het feit dat mannen vinden dat vrouwen best eens actiever mogen flirten en met duidelijkere signalen mogen komen.
Uit het onderzoek bleek verder dat Nederlanders weinig vertrouwen hebben in hun versiertechnieken. Slechts een kwart beschouwt zichzelf als goede versierder.
Lichaamsgeur
De meeste kans op een vroegtijdig einde van de flirt loopt men voor 81 procent met een onprettige lichaamsgeur. Ook een slechte adem (voor 72 procent) en een onverzorgd of scheef gebit (voor 48 procent) worden gezien als afknapper.
43 procent geeft daarnaast aan niet onder de indruk te zijn van overgewicht en voor ruim eenderde (35 procent) vormt onflatteuze kleding een struikelblok.
Versieren
Als slechtste oneliner werd ‘Heb je je slingers bij, dan kan ik je versieren’ aangewezen. Maar ook klassiekers als ‘wil je iets van me drinken’ en ‘is deze kruk vrij?’ kunnen als het aan de ondervraagden ligt beter achterwege gelaten worden.
Het versieronderzoek is uitgevoerd door MSI-ACI Europe onder ruim 1.400 respondenten (763 vrouwen en 715 mannen) tussen de 18 en 35 jaar.

Bron: http://www.nu.nl/lifestyle/2046359/vrou ... jacht.html
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Keer terug naar Muziek, Entertainment & Lifestyle

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 1 gast