Forumoverzicht   Help   Leden   Gebruikerspaneel
Uitloggen
Forumoverzicht Marktplaats Koop

Forum Regels

Op zoek naar iets? Post het hier!

Moderator: Ralph h

Forum Regels

Ongelezen berichtdoor Nawid » wo 01 jul 2009, 18:43

Welkom op http://www.SchoolLife.nl | Forum Regels

Dit forum is voor het voeren van discussies en geactualiseerde zaken waaruit discussies kunnen vloeien met uiteraard de daarbij behorende achtergronden. Voor dit forum gelden een aantal regels. Ten eerste gelden hier de Algemene forumregels. Dit houdt in grote lijnen in dat je niet mag flamen, flooden, en/of spammen. En gedrag dat door ons, Nawid en Rion, niet geaccepteerd wordt, kan een Officiële Waarschuwing of een ban tot gevolg hebben. Daarnaast wordt dit verwacht:

• Je doet altijd je best jezelf zo goed mogelijk uit te drukken, liefst in meer dan één zin. Ook wanneer je het eens bent met iemand anders, is het altijd aangenaam als je toch nog eens je eigen standpunt duidelijk maakt, in plaats van enkel te quoten.

• Discussieer op een normale manier. Het is niet toegestaan om anderen belachelijk proberen te maken of op de man te spelen in een discussie.

• Het maken van reclame is niet toegestaan. Als een site een toegevoegde waarde heeft aan de discussie dan is deze toegestaan. Vinden wij dat een link gegeven wordt met als hoofddoel mensen te trekken naar een site zonder toegevoegde waarde, dan is dat niet toegestaan.

• Het is niet toegestaan oude topics, die totaal niets meer met de actualiteit te maken hebben, omhoog te halen. Hier heeft niemand iets aan. Gaat het echter om een topic die bijvoorbeeld net iets langer dan een maand oud is, maar toch nog actueel is, dan kan je daarin nog reageren - met een serieuze reply weliswaar.

• Natuurlijk zijn veel dingen actueel. Dit forum is echter gericht op die actuele zaken waar een discussie uit voort kan komen. Wil je het gewoon over luchtige actualiteit hebben, dan plaats je dat beter in The Lounge. Heb je een opmerking over een topic of een post in dit forum, dan kun je de post reporten. Je moet dan op het Uitroepteken "Meld dit bericht" klikken die boven elke post staat. Je kunt dan de reden opgeven van je report en de betreffende krijgt hier bericht van. Je kunt ook via PM contact opnemen met ons:

Nawid

Rion

of, eventueel, met een van de Moderators van het forum.

Voor tips, opmerkingen of vragen over het forum in het algemeen kun je ook terecht op:


Feedback & Mededelingen


Heel veel plezier op het Forum!

Nawid & Rion
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Keer terug naar Koop

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten