Forumoverzicht   Help   Leden   Gebruikerspaneel
Uitloggen
Forumoverzicht Laatste Nieuws Muziek, Entertainment & Lifestyle

Michael Jackson Nieuws

Laatste nieuws over muziek, entertainment & lifestyle

Moderators: Didiii, Metra, MikeSchippers

Michael Jackson Nieuws

Ongelezen berichtdoor Nawid » za 04 jul 2009, 08:31

‘Michael Jackson had geheime vriendin’

Afbeelding
© AP World Wide Photos

Volgens Matt Fiddes, Voormalig bodyguard van Michael Jackson, had Michael een vrouw in zijn leven om wie hij veel gaf en met wie hij zowel de goede als slechte momenten beleefde. Hij schermde haar af voor de buitenwereld, zo meld The Sun. De bodyguard zegt niet wie de vrouw is, maar denkt wel dat zijn familie hiervan op de hoogte was.

Bron: http://nieuws.nl.msn.com/gallery01/defa ... ageindex=1
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Doodsoorzaak Michael Jackson blijft raadsel

Ongelezen berichtdoor Nawid » wo 08 jul 2009, 12:40

Doodsoorzaak Michael Jackson blijft raadsel

Afbeelding

(Novum/AP) - Het blijft onduidelijk waaraan popster Michael Jackson is overleden. Ook zijn overlijdensakte, die door gezondheidsfunctionarissen is vrijgegeven, verschaft daarover niet meer duidelijkheid. Het overlijdenscertificaat is vrijgegeven zonder dat daar een doodsoorzaak staat aangegeven. Bij de doodsoorzaak staat slechts: uitgesteld.

Jackson overleed 25 juni na een hartaanval waarvan niet helder is hoe die ontstond. De plaatsvervangend lijkschouwer in Los Angeles heeft bekendgemaakt dat nog onderzoek wordt uitgevoerd op de hersenen van de King of Pop. "Zodra we klaar zijn met ons onderzoek, geven we ze terug aan de familie", zegt de plaatsvervangend lijkschouwer.

Het komt vaker voor dat een lijkschouwer hersenen of monsters ervan langer vasthoudt. De plaatsvervangend lijkschouwer zegt dat families soms wachten hun geliefde te begraven totdat ze de hersenen terug hebben. Wat de familie van de overleden ster van plan is te doen, weet hij niet. "Het laatste wat ik heb gehoord, is dat ze het lichaam nog niet gaan begraven."

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de 50-jarige zanger wordt voortgezet door de politie en de lijkschouwer. Op het overlijdenscertificaat staat verder onder meer dat Jackson muzikant van beroep en een gescheiden man was. Zus La Toya Jackson heeft de informatie voor de akte gegeven. La Toya was een van de verschillende familieleden die 25 juni naar het ziekenhuis was gekomen, waar Jackson dood werd verklaard. Waar Jackson begraven gaat worden, staat niet aangegeven in het document.

Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat Jackson niet wordt begraven op de Forest Lawn begraafplaats. Daar vond dinsdag voorafgaand aan de grote publieke herdenkingsceremonie in het Staples Center een besloten herdenkingsbijeenkomst plaats voor vrienden en familie van de King of Pop. Volgens entertainmentwebsite TMZ waren bij de dienst zo'n honderd mensen aanwezig.

Bron: http://muziek.nieuws.nl/561842/doodsoor ... ft_raadsel
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Problemen rond Michael Jackson-resolutie

Ongelezen berichtdoor Metra » wo 08 jul 2009, 17:19

Problemen rond Michael Jackson-resolutie

Afbeelding

(Novum/AP) - De resolutie waarin Michael Jackson voor eeuwig zou moeten worden geëerd, komt mogelijk helemaal niet door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Het Texaanse democratische congreslid Sheila Jackson Lee liet dinsdag bij de publieke herdenkingsceremonie van de overleden popster een kopie van de resolutie zien. Ze vertelde dat over de beslissing zou worden gedebatteerd.
Problemen rond Michael Jackson-resolutie

De resolutie zal voordat die volledig legitiem wordt eerst langs een aantal tegenstanders moeten. Het New Yorkse Republikeinse congreslid Peter King, die Jackson in een video op YouTube deze week een 'perverseling, kindermisbruiker en pedofiel' noemde, zwoer dinsdag dat hij alles uit de kast zal halen om het eren van Jackson tegen te gaan.

Jackson Lee zei tijdens de herdenking zonder de naam van King te noemen dat de wereldster was vrijgesproken van kindermisbruik. Critici 'die het hart van entertainers niet begrijpen' en 'niet weten hoe zij de wereld namens Amerika genezen' gaf ze een veeg uit de pan. "We snappen de grondwet. We snappen wetten en we weten dat mensen onschuldig zijn totdat het tegendeel is bewezen. Dat is waar de grondwet voor staat."

In de resolutie van het Democratische congreslid worden verschillende zaken genoemd die Jackson voor goede doelen deed gedurende zijn lange carrière. Ook wordt hij erin een Amerikaanse legende, muziekicoon en weldoener voor de hele wereld genoemd.

In het Huis van Afgevaardigden worden niet-controversiële resoluties waarin mensen worden geëerd die zijn gestorven of een noemenswaardige prestatie hebben geleverd vaak snel aangenomen. Vanuit de commissie moet de resolutie op de werkvloer van het Huis van Afgevaardigden terechtkomen, waarna erover wordt gestemd.

De Michael Jackson-resolutie, die een dag na het overlijden van de artiest werd geïntroduceerd, ligt momenteel bij een commissie te wachten totdat actie wordt ondernomen. Een tegenstander kan hierbij vragen om een stemming waarbij wordt vastgelegd wie voor en wie tegen stemt en waarbij een twee derde meerderheid nodig is om de resolutie erdoor te krijgen. Vooralsnog steunt alleen de Californische democraat Diane Watson de resolutie.

Bron: http://muziek.nieuws.nl/561857/probleme ... -resolutie
Avatar gebruiker
Metra
Tiener
Tiener
 
Berichten: 81
Geregistreerd: vr 03 jul 2009, 16:05
Woonplaats: heerlen
Highscores: 44

Michael Jackson-herdenking in Apeldoorn

Ongelezen berichtdoor Metra » wo 08 jul 2009, 17:22

Michael Jackson-herdenking in Apeldoorn

Afbeelding

(Novum) - In Apeldoorn vindt volgende week zaterdag een speciale herdenkingsbijeenkomst voor Michael Jackson. Dat wordt gemeld op een website die speciaal voor de bijeenkomst is opgezet. Op mjmemorial.nl staat dat de herdenkingsdienst is bedoeld voor alle fans van de 25 juni overleden King of Pop.
Michael Jackson-herdenking in Apeldoorn

Een fan van de artiest organiseert de bijeenkomst samen met de Nederlandse fanclubs van de wereldster, zo is te lezen op de site. Ook 'een hoop' vrijwilligers helpen een handje mee. Volgens de fan die de herdenking organiseert is het fijn om het verlies met heel veel fans te delen.

De avond staat volledig in het teken de carrière van Michael Jackson. Tijdens de herdenking vinden verschillende optredens plaats. Ook komt er 'heel veel' muziek en beeldmateriaal. De plek waar dit zich allemaal moet afspelen, is 'een unieke buitenlocatie' in Apeldoorn. Waar de herdenking echter precies wordt gehouden en hoe laat de dienst plaatsvindt, wordt niet vermeld.

Eerder was in Paradiso al een eerbetoon aan de op 50-jarige leeftijd na een hartaanval overleden zanger. Op de website van de Michael Jackson Fanclub TLC staat daarnaast dat er ook 29 augustus in Nederland een speciale tribute-fanmeeting wordt gehouden.

Bron: http://muziek.nieuws.nl/561878/michael_ ... _apeldoorn
Avatar gebruiker
Metra
Tiener
Tiener
 
Berichten: 81
Geregistreerd: vr 03 jul 2009, 16:05
Woonplaats: heerlen
Highscores: 44

Michael Jackson begraven met witte handschoen aan

Ongelezen berichtdoor Metra » do 09 jul 2009, 20:19

Michael Jackson begraven met witte handschoen aan

Afbeelding

(Novum) - Michael Jackson wordt begraven met een witte met Swarovski-kristallen bezaaide handschoen aan. De eigenaar van een handschoenenwinkel in Los Angeles die handschoenen voor de This is it-tournee van de wereldster ontwierp, heeft tegen entertainmentwebsite TMZ gezegd dat zusterlief La Toya Jackson wil dat de zanger in zijn kist een handschoen aan heeft.


De stylist van de King of Pop, die 50 jaar is geworden, zou de winkeleigenaar hebben verteld dat La Toya een witte leren handschoen bezaaid met Swarovski-kristallen heeft uitgekozen. De winkeleigenaar maakte de handschoen zo'n twaalf jaar geleden voor de op 25 juni plotseling overleden wereldster.

Bron: http://muziek.nieuws.nl/561977/michael_ ... schoen_aan
Avatar gebruiker
Metra
Tiener
Tiener
 
Berichten: 81
Geregistreerd: vr 03 jul 2009, 16:05
Woonplaats: heerlen
Highscores: 44

Re: Michael Jackson begraven met witte handschoen aan

Ongelezen berichtdoor Rion » vr 10 jul 2009, 09:17

wow, hoe duur zou die handschoen wel niet zijn
Swarovski-kristallen, doe maar duur. :o

ik heb alle Micheal Jackson-topics ff samengevoegd,
is iets overzichtelijker. ;)
Rion
 

'Michael Jackson mogelijk vermoord'

Ongelezen berichtdoor Nawid » vr 10 jul 2009, 23:39

'Michael Jackson mogelijk vermoord'

Afbeelding
(Novum) - De politie in Los Angeles houdt er rekening mee dat Michael Jackson mogelijk opzettelijk om het leven is gebracht. Politiechef William Bratton zegt tegen de Amerikaanse nieuwszender CNN dat het onderzoek naar Jacksons dood misschien een moordzaak wordt.

De politie wacht op de uitkomsten van de lijkschouwing die een dag na Jacksons dood plaatsvond. "Het wachten is op de doodsoorzaak", zegt Bratton. "Dan krijgen we een idee waar we mee te maken hebben: een moordzaak of een onopzettelijke overdosis." Een anonieme bron dicht bij de familie van de King of Pop zegt tegen de nieuwszender dat ook de Jacksons rekening houden met een misdrijf.

Om meer duidelijkheid te krijgen over het medicijngebruik van de King of Pop hebben een aantal artsen een dagvaarding op de mat gekregen. In opdracht van de patholoog-anatoom worden de doktoren die Jacksons dossiers niet vrijwillig gaven nu gedwongen openheid te geven. Een van de artsen die een dagvaardig heeft gekregen, is de bekende dermatoloog Arnold Klein.

Klein gaf donderdag tegenover CNN's Larry King toe dat hij Jackson pijnstillers voorschreef. Volgens de dermatoloog, die de King of Pop 25 jaar behandelde, gaf hij de zware medicijnen echter alleen na operaties. "Als je alles wat ik hem het laatste jaar heb voorgeschreven in één keer in zou nemen, zou je nog niets overkomen." Klein zei dat demerol het sterkste middel was dat hij de King of Pop voorschreef. Het middel werd aangetroffen in de woning waar Jackson op 25 juni een hartaanval kreeg. Enkele uren later overleed de zanger in een ziekenhuis.

In het huis, dat Jackson huurde, werd ook propofol gevonden. Het zwaar verdovende medicijn, dat ook wel diprivan wordt genoemd, gebruikte de King of Pop volgens Klein al langer. "Ik wist dat hij diprivan gebruikte tijdens een tournee in Duitsland. Hij nam het 's avonds om in slaap te kunnen komen. Ik vertelde hem dat hij knettergek was en het middel niet op reguliere basis kon nemen."

Dat Klein een dagvaarding heeft ontvangen, betekent volgens een woordvoerder van de lijkschouwer niet dat hij niet mee wil werken aan het onderzoek. "Vaak geven artsen de medische dossiers vrijwillig", zegt de woordvoerder tegen de Los Angeles Times. "Maar in sommige zaken vragen de doktoren eerst om een dagvaarding."
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Michael Jackson-resolutie lijkt het niet te halen

Ongelezen berichtdoor Nawid » vr 10 jul 2009, 23:40

Michael Jackson-resolutie lijkt het niet te halen

Afbeelding
(Novum/AP) - De kans dat Michael Jackson daadwerkelijk geëerd gaat worden door de Amerikaanse volksvertegenwoordiging lijkt nihil. Nancy Pelosi, voorzitster van het Huis van Afgevaardigden, heeft donderdag laten weten dat zij de Jackson-resolutie 'niet nodig' vindt.

Het Texaanse democratische congreslid Sheila Jackson Lee diende de resolutie een dag na het overlijden van de King of Pop in. Ze stelt voor dat Jackson wordt geëerd als Amerikaanse legende, muziekicoon en weldoener. Veel steun krijgt ze echter niet: alleen de Californische democraat Diane Watson steunt de motie.

Jackson Lee kan wel op een aantal fikse tegenstanders rekenen. Zo heeft het New Yorkse republikeinse congreslid Peter King gezworen alles uit de kast te halen om het eren van Jackson tegen te gaan. King noemde de King of Pop eerder een 'perverseling, kindermisbruiker en pedofiel' en ergerde zich aan het vereren van Jackson.

Nu blijkt dat ook voorzitster Pelosi geen voorstander van de resolutie is, lijkt de kans klein dat de motie het haalt. Het Huis van Afgevaardigden moet namelijk stemmen over de Jackson-resolutie. Volgens Pelosi zorgt de motie alleen maar voor een onnodige discussie over Jacksons leven.

De King of Pop houdt niet alleen de gemoederen in Washington bezig. Ook politici in Los Angeles zijn druk in de weer na het overlijden van Michael Jackson. Zij maken zich vooral zorgen over wie op moet draaien voor de kosten van de herdenking, die dinsdag plaatsvond. Om de veiligheid van de duizenden fans, familieleden en vrienden te kunnen garanderen, tastte de politie voor 1,4 miljoen dollar (ongeveer één miljoen euro) in de buidel.

Lokale politici presenteren concertpromotor AEG Live de rekening. Volgens een raadslid worden de belastingbetalers afgezet. AEG, eigenaar van het Staples Center waar Jackson werd herdacht, vroeg media enkele tienduizenden dollars voor een plaatsje buiten de sporthal annex concertzaal.

Op zijn beurt bijt ook AEG van zich af. Een topman stelt dat zijn bedrijf niet op hoeft te draaien voor de extra kosten, omdat het vorige maand tienduizenden dollars bijdroeg aan de parade van de LA Lakers. De basketballers, die het Staples Center als thuisbasis hebben, wonnen dit seizoen de NBA. AEG Live laat bovendien weten al een onbekend bedrag bijgedragen te hebben aan de herdenking van de King of Pop.
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

King of Pop blijft heersen over hitlijsten

Ongelezen berichtdoor Nawid » vr 10 jul 2009, 23:41

King of Pop blijft heersen over hitlijsten

Afbeelding
(Novum) - Michael Jackson blijft de hitlijsten domineren. De King of Pop, die op 25 juni plotseling overleed, stond vorige week met 33 nummers in de Single Top 100. Deze week neemt Jackson 39 van de honderd plaatsen in.

De nummer 1-positie heeft Jackson nog steeds niet weten te pakken. Die troon is nog steeds voor X Factor-winnares Lisa, wier 'Hallelujah' ook na negen weken over de toonbanken blijft vliegen. Het eerste liedje van de King of Pop staat net als vorige week op de derde plaats. 'Billie Jean' blijft het populairste Jackson-nummer.

Vooral de liedjes die tijdens de herdenking van de King of Pop werden gezongen, doen het deze week goed in de hitlijst. Dinsdag stonden fans, familie en vrienden stil bij het overlijden van de zanger. 'Will you be there' is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer van de Single Top 100. Het nummer werd dinsdag vertolkt door de zwangere actrice Jennifer Hudson. 'Heal the world', dat ter afsluiting van de dienst werd gezongen, stijgt dertig plaatsen naar nummer 16.

In de Album Top 100 eist Jackson de troon op. Stond het 'Best of'-album van Krezip vorige week nog aan top, deze week is het 'King of Pop: the Dutch collection' dat op het rode pluche zetelt. De Tilburgers van Krezip, die vorige week definitief afzwaaiden, zijn een plaatsje gezakt en bevinden zich in een Jackson-sandwich. De King of Pop bezet ook de derde en vierde plaats. Het album 'Thriller 25th anniversary' staat op nummer elf en is het vierde en laatste album van Jackson in de top honderd.
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

'Lichaam Michael Jackson terug op Forest Lawn'

Ongelezen berichtdoor Nawid » vr 10 jul 2009, 23:42

'Lichaam Michael Jackson terug op Forest Lawn'

Afbeelding
(Novum) - Een mysterie rondom het lichaam van Michael Jackson lijkt opgelost. Het stoffelijk overschot van de King of Pop is volgens de krant The New York Post teruggebracht naar de begraafplaats Forest Lawn in Hollywood. Daar wacht de zanger op zijn begrafenis.

Jackson, die op 25 juni plotseling stierf, ligt volgens de krant in de tombe van Motown-oprichter Berry Gordy. Daar ligt de zanger tussen de actrices Sandra Dee en Bette Davis. Totdat de familie Jackson besloten heeft waar ze hun zoon en broer willen begraven, blijft de gouden kist in de tombe. De hersenen van de King of Pop liggen nog steeds niet in de grafkist, maar zijn bij een lijkschouwer. Die speurt onder meer in het brein van de zanger nog naar de doodsoorzaak.

De krant meldt dat de Jacksons in twee kampen verdeeld zijn. Vader Joe en broer Jermaine zouden Michael het liefst begraven op Neverland. Dat zou dan een museum à la Graceland moeten worden. Joe en Jermaine staan recht tegenover de rest van de familie, incluis moeder Katherine. Zij willen Michaels laatste wens vervullen en voorkomen dat de King of Pop ooit naar Neverland terugkeert. Michael keerde het landgoed voorgoed de rug toe nadat hij beschuldigd werd van kindermisbruik op Neverland.

Volgens een anonieme bron zou de ruzie tussen de Jacksons zo hoog opgelopen zijn dat Jermaine in een aparte Rolls Royce naar het Staples Center reed. Daar werd dinsdag publiekelijk afscheid genomen van de King of Pop. Voorafgaand aan die dienst was er een gesloten ceremonie voor familie en vrienden.

Een dag eerder nam de familie Jackson in besloten kring afscheid van hun zoon, broer en vader. Bij dat afscheid was de kist open, zegt David Fossett, een neef van Michael tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij leek zichzelf. Het was net alsof hij sliep, hij zag er vredig uit." De aanwezigen verzamelden zich rond de kist. "We spraken met elkaar en huilden samen. Ondanks dat hij een grote entertainer was, blijft hij een familielid."

Volgens Fossett waren Joe en Katherine maandagavond niet aanwezig, maar troffen de aanwezigen elkaar na afloop van het afscheid bij de woning van Michaels ouders. De kinderen van de King of Pop, Prince Michael (12), Paris (11) en Prince Michael II (7), waren wel aanwezig. "Ze waren erg verdrietig, ze hebben natuurlijk hun vader verloren." Volgens de neef van de zanger troostten de drie koters elkaar, hielden ze elkaars hand vast en knuffelden ze. "Ook de familie steunde hen. Iedereen steunde elkaar." Tijdens de besloten bijeenkomst werd de gouden kist gesloten.

Bron: http://muziek.nieuws.nl/562145/lichaam_ ... orest_lawn
Avatar gebruiker
Nawid
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 3479
Geregistreerd: di 30 jun 2009, 17:23
Woonplaats: Heerlen
Highscores: 12

Volgende

Keer terug naar Muziek, Entertainment & Lifestyle

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten